te veel eer, voor een làch op een ziek gezicht, dààr doe je het toch voor …

Komende boodschap deed me plezier, ik kwam er nu weer bij uit, weer herinneringen aan mensen die het waard maken ‘er te zijn ‘ op bepaalde momenten …  De zieke zelf, maar vooràl ook voor diegene die zich voor hen inzetten, door dik en dun , zoals P.  (y)  ❤

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Dag ontzettende lieverd,

Ik heb je kaart voor H donderdag al ontvangen, maar we hebben hem (vanwege zijn toestand) vanmorgen pas opengemaakt.

H is vorige week een dag opgenomen in het ziekenhuis vanwege problemen met zijn catheter. Fysiek zou het nu weer prima moeten gaan, maar van dat soort dingen is hij dagenlang overstuur. Later krijgt hij een catheter via zijn buik, omdat hij nu continu ontstekingen heeft. Iedereen hoopt dat dat de oplossing zal zijn, en ik hoop alleen maar dat hij alwéér een dagje ziekenhuis aan zal kunnen (geestelijk).

Het hangt al een tijdje ontzettend van zijn gemoedsrust af of hij sowieso een beetje aanspreekbaar is. Al een paar dagen heb ik je envelop weer mee naar boven genomen, maar vanmorgen was hij ‘goed gemutst’ (lees: wakker en aanspreekbaar), dus ben ik naast hem gaan zitten. Hij herkende de envelop niet, maar moest lachen om de kudde geitjes op de postzegels. Ik zei: “Kijk, een kudde geitjes” (ik las de tekst voor die je eronder had gezet), zegt Henk: “Die zijn van die creatieve vrouw uit Frankrijk!”. En toen moest ik dus weer erg lachen 🙂 .

Je kaarten zijn altijd geweldig en prachtig, maar er schoot echt een brok in mijn keel toen ik de tekst voorlas aan Henk. We hebben samen de kaart bewonderd, en toen ik voorstelde om hem in het ‘Kaartenboek’ te doen zei hij resoluut dat hij hem op de schoorsteenmantel wilde. En daar staat hij nu … mooi in het zicht naast je Harley en de Slak (die het ‘Kaartenboek’ ook nooit hebben gehaald, hihi).

Lieve creatieve vrouw uit Frankrijk met je kudde geitjes (haha, sorry hoor, grapje, H’s reactie was gewoon zo leuk en spontaan!), een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. H heeft vanmorgen gelachen en dat telt bij hem voor 10. Hij vroeg of ik je wilde bedanken namens hem. Vind je het goed dat ik je in plaats daarvan de meest lieve Knuffel geef die ik je maar kan wensen? Wat zeg ik? 10 Superlieve Knuffels (van onder andere een oud mannetje met een kunstgebitje, wat is er nou mooier 🙂 )

-KNUF- < ————- x 10 de superliefste!

P (en H natuurlijk)

Lieve P en H :

Kom maar op met die knuffels   MAAR TE VEEL EER ! ! Ik heb er zelf veel plezier in om die kaarten te maken, om ze te zenden naar die er ook wat aan hebben ( een steuntje of een goede dag ) en nog meer plezier dàt, in dit geval, H er vandaag weer even ‘aan toe was ‘ …. ik dacht:  die héél lieve P als zeer goede en zorgzame buurvrouw van H,  wacht het goede moment wel af …   Jij ook een heel stevige knuf van mij ! !

En tot de volgende post uit  Frankrijk …

hanny

 

Note : H in kwestie is intussen overleden, nog een bedankje ontvangen van zijn familie, maar mijn « dank » put ik uit het feit dat mijn kaarten hem plezier deden en een lach tevoorschijn toverden op zijn gezicht, dàt telt ! Dààr deed ik het voor .

🙂

 

 

Publicités

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s